Skoda biedt nieuwe auto’s standaard 4 jaar reparatiegarantie

Skoda richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke rijder en zoekt naar voordelen die de beide doelgroepen aan zouden moeten spreken. Een nieuw initiatief is een reparatiegarantie gedurende 4 jaar. Dat betekent dat rijders van een Skoda zich in die periode in ieder geval geen zorgen hoeven te maken over eventuele reparaties.

Skoda benadrukt dat het bedrijf vertrouwen heeft in zowel de auto’s als het netwerk van dealers. Samen zorgen zij ervoor dat het automerk deze uitgebreide garantie kan aanbieden.
Zorgeloos rijden met een Skoda

Skoda wil er met het initiatief vooral voor zorgen dat de relatie met klanten verbetert. Het merk merkt dat veel rijders niet altijd naar de dealers gaan voor hun onderhoud en eventuele reparaties. Door de reparatiegarantie uit te breiden naar 4 jaar moet dat wel veel meer gaan gebeuren.

Op die manier kan het merk de auto’s bovendien beter in de gaten houden en voorspellen hoe het onderhoud voor de diverse klanten eruit gaat zien. Het heeft daardoor voordelen voor zowel het merk als de particuliere en zakelijke bezitters.

Zakelijke auto met rittenregistratie

Zakelijke rijders kunnen rekenen op onbezorgd gebruik van de auto, waardoor het ook voor werkgevers een prettige keuze is. Daar komt bij dat de auto’s net als veel andere modellen goed geschikt zijn voor het inbouwen van een systeem voor de rittenregistratie. Daardoor hoeven zakelijke rijders die niet zelf bij te houden.

Skoda lijkt zich goed te richten op de behoeften van zakelijke en particuliere bestuurders, door de auto’s goed uit te rusten en vervolgens ruime garanties aan te bieden. Wat vind jij van de verlenging van de reparatiegarantie naar 4 jaar? Is het voor jou een reden om een Skoda te overwegen?