Dacia presenteert Logan MCV Série Limitée Stepway: extra stoer uitgevoerd

De Dacia Logan MCV is zowel voor particulieren als voor zakelijke rijders een interessante auto. De cataloguswaarde is relatief laag in vergelijking tot de hoeveelheid ‘auto’. Dat betekent een lage aanschafprijs of een lage bijtelling, zelfs bij de sinds 1 januari 2017 hoge tarieven voor alle niet-elektrische auto’s.

Met de Série Limitée Stepway zorgt Dacia voor een speciale uitvoering van de auto, te herkennen aan een behoorlijk andere uitstraling. De auto staat wat hoger op de poten en heeft een aantal bijzondere elementen meegekregen.

Striping, design en meer bodemvrijheid

Het gaat op de Série Limitée Stepway bijvoorbeeld om speciale Stepway-striping op de zijkant, net als een aantal andere stoere designkenmerken zoals zwarte zijskirts en wielkastverbreders. Ondertussen heeft de auto wat meer bodemvrijheid en is er sprake van 16 inch design wielen in Dark Metal. Het zijn stuk voor stuk elementen die de Dacia Logan MCV nog een stuk overtuigender maken, zonder dat de auto veel meer hoeft te kosten.

Complete uitrusting: alleen de rittenregistratie ontbreekt nog

Ook van binnen is de Logan MCV Série Limitée Stepway behoorlijk compleet. Dat betekent dat de auto bijvoorbeeld standaard is voorzien van airconditioning, cruisecontrol, parkeersensoren aan de achterzijde en elektrisch te bedienen ruiten voor en achter. Bovendien heeft de auto de beschikking over Hill-Start Assist voor de hellingproef en een met leder bekleed stuurwiel. De speciale Dacia Logan MCV is wat dat betreft heel compleet uitgerust. Het enige dat de zakelijke rijder zelf nog in zal moeten bouwen in de luxe Série Limitée Stepway? Een systeem voor de rittenregistratie, om die zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat vind jij van de Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway?

Is het een auto waar je privé en/of zakelijk in zou willen rijden?