Blond Meisje met Kop Koffie

Auto gestolen terwijl bestuurder thuis even kop koffie haalt

In Rosmalen hebben autodieven het in wel heel korte tijd voor elkaar gekregen om een auto te stelen. Toen de eigenaar zijn bus voor de deur parkeerde om een kop koffie te halen voordat hij verder reed naar zijn werk sloegen de autodieven hun kans. Om 07:00u ’s morgens namen ze de auto mee, die tot nu toe niet is teruggevonden.

“Hij ging even terug het huis in en was binnen twee minuten terug. Dat was net lang genoeg voor iemand om de bestelbus te stelen”, vertelt zijn vriendin aan het Brabants Dagblad.

Speciaal met de kont tegen de poort geparkeerd

De eigenaar van de bus geeft in hetzelfde stuk aan de auto nog speciaal met de ‘kont’ tegen de poort te hebben geparkeerd, zodat niemand de kans zou hebben om er iets uit te halen. Hij had er op dat moment geen rekening mee gehouden dat iemand er met de volledige auto vandoor zou gaan.

Volgens de eigenaar zat er voor €5.000 aan gereedschap in, waarmee hij door zou rijden naar de klussen voor die dag. De kop koffie thuis is op die manier een heel dure geworden, al heeft hij van vrienden en collega’s gelukkig al meteen veel hulp aangeboden gekregen.

Auto en gereedschappen te leen

De auto krijgt hij er niet mee terug, maar hem is vanuit vrienden en collega’s in ieder geval aangeboden om een auto van hen te kunnen lenen. Bovendien hebben ze gereedschap ter beschikking gesteld, dat hij kan gebruiken om de komende tijd toch te werken aan de klussen die hij heeft.

Drink je zelf ook wel eens een kop koffie voor de deur of wellicht op kantoor terwijl je de motor even stationair laat draaien? Neem jij andere maatregelen om te voorkomen dat anderen er met je bus of auto vandoor gaan wanneer je er zelf even uit bent?

Geef een reactie