Scherm parkeerhulp

De Nieuwste Autogadgets van 2016

Gek op je auto en gek op gadgets? Met de nieuwste autogadgets van 2016 rijd je zo de toekomst in. We bespreken de dashcam waarmee je alle ritten voortaan netjes vast kunt leggen, een 4G-hotspot voor internettoegang in de auto en de TyrePilot die je helpt de status van je vier banden goed in de gaten te houden.

Autogadgets om de toekomst in te rijden

De dashcam

De dashcam is in Rusland al veel langer een populaire autogadget, maar die lijkt nu ook in Nederland definitief door te breken. De dashcam registreert beelden door de voorruit, zodat je eenvoudig kunt nagaan wat er gebeurde wanneer het misging of dat dreigde te gebeuren. Handig voor de verzekeraar en bovendien interessant bij opvallende gebeurtenissen. Goede dashcams hebben een voldoende grote harde schijf en schakelen alleen in wanneer er wat gebeurt, zodat je daarin een handige assistent bij je hebt.

4G-hotspot in de auto

De kinderen nemen hun tablet mee in de auto en je partner zoekt wellicht nog even op hoe je het best kunt rijden nu het drukker begint te worden op de weg. Dankzij een 4G-hotspot in de auto kun je de verschillende apparaten via wifi verbinden, gewoon terwijl je onderweg bent. Je zorgt er met de mobiele 4G-hotspot voor dat je op basis van een abonnement voor mobiele data ook in de auto toegang hebt tot internet.

TyrePilot

Tenslotte behoort TyrePilot tot de nieuwste autogadgets van 2016. Sensoren bij de vier banden zorgen er samen met de afleesunit voor dat je eenvoudig de bandenspanning en verdere status van de banden in de gaten kunt houden. Dat betekent dat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan, wel zo veilig natuurlijk.

Dashcam, 4G-Hotspot,TyrePilot

Bronnen: www.boardcamera.nl
www.snoopergps.nl
www.autoblog.nl

Wat is jouw favoriete autogadget voor 2016 en waarom is die zo handig?