Groene BMW

Over AutoZaken

AutoZaken is een community voor alles op het gebied van auto’s. We bespreken nieuwe modellen van de bekende merken, opvallend nieuws rondom auto’s en uiteraard de Formule 1 en de resultaten van Max Verstappen. Het blog vormt een online platform voor auto zaken in het algemeen, waarmee we ideeën opwerpen en proberen discussies los te weken. De website is er voor autoliefhebbers, door autoliefhebbers.

Recente AutoZaken

Recent schreven we over autozaken rondom de elektrische auto van de toekomst, de huidige bekende merken zoals Toyota en BMW en over de Formule 1-ontwikkelingen voor het komende seizoen. We zorgen voor een breed scala aan onderwerpen, rondom alles wat met mooie, snelle en zelfs fiscaal aantrekkelijke auto’s te maken heeft in de financiële sectie van de website.

AutoZaken Passie

We zijn gek op auto’s: snel, mooi, fiscaal aantrekkelijk of klaar voor de toekomst met een innovatieve accu. We delen graag interessante feiten en nieuws dat ons inspireert. We vertalen onze passie voor autozaken in het algemeen naar artikelen waarmee jij meteen op de hoogte bent.

Blader op je gemak door het nieuws rondom allerlei auto zaken. Lees over de komende Formule-1 race of de verwachtingen voor de komende autosalon. Van een nieuw zuinig model tot de snelste sportwagens: wij houden van auto-zaken.

Contact opnemen met AutoZaken

Contact opnemen met de redactie? We zijn bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen over auto zaken, we houden daar immers net zoals jij van. Neem contact op per e-mail naar info@auto-zaken.com of bel met nummer +31 85 79 20 360. We staan open voor ideeën, suggesties en alle leuke reacties op het gebied van auto-zaken. Pers? Mailen kan naar pers@auto-zaken.com.

Volg AutoZaken

Direct op de hoogte van het laatste nieuws van auto-zaken? Volg onze community dan via Facebook, Twitter en binnenkort ook op YouTube.