Roze auto met 7 uitlaten

Politie kan glimlach niet weerstaan na aanhouden roze auto met 7 uitlaten

Laat een autoliefhebber z’n gang gaan en er komt iets uit dat niemand anders had kunnen bedenken. Het concrete bewijs daarvan? Een promotie-auto van een schoenenmerk die onlangs een glimlach op het gezicht van de politie wist te toveren.

Het gaat om een roze auto met zes rechtopstaande uitlaten, die door de politie in Amsterdam ’s avonds laat aan de Meeuwenlaan werd gevonden. Naast de uitlaten was er sprake van een grote spoiler en bijvoorbeeld een verlengde motorkap. De politie oordeelde dat het voertuig niet aan de verplichtingen voldoet om de weg op te mogen, maar vond het desalniettemin een bijzondere verschijning.

De roze auto heeft zes enorme rechtopstaande uitlaten, die er samen met het daadwerkelijke model voor zorgen dat er 7 stuks op de auto aanwezig zijn. Er zit een enorme plaat onder de roze bumper en de grote spoiler zorgt ervoor dat de auto als zeer opmerkelijk kan worden aangewezen. De auto viel meteen op bij de politie en trok daarmee de aandacht, wat uiteindelijk ook precies de bedoeling bleek.

Promotie-auto voor een schoenenmerk

De roze auto was namelijk niet het resultaat van een liefhebber die er in z’n vrije tijd mee aan de slag was gegaan, maar van een promotie-actie door een schoenenmerk. De auto werd aangepast in de bekende Bosozoku-tuningstijl, waarbinnen de grote uitlaten en het aantal daarvan een belangrijke rol spelen. De auto is door de politie in beslag genomen, maar levert het merk daardoor de promotie en aandacht op waar zij naar op zoek waren.

Wat vind je zelf van zo’n roze auto met enorme uitlaten? Zou je erin willen rijden of wellicht niet in gezien durven worden?

Geef een reactie